Hvis du står i en svær skilsmisse/samlivsophør

Skulle du være uheldig at ende i en situation, hvor der opstår uenighed mellem dig og din tidligere partner, står vi klar til at hjælpe. Det kan fx være, hvis bodelingen/den økonomiske deling går skævt, og du har brug for at blive repræsenteret i skifteretten.

Det kan også være, hvis der opstår uenigheder om fx børnebidrag, bopæl og samvær med jeres fælles børn, og du har brug for at blive repræsenteret i Familieretshuset eller familieretten.

Vi forsøger altid at løse sager og tvister i mindelighed, men hvis du får brug for det, kan vi også føre sagen for dig i retten.

Specialister inden for skilsmisse og samlivsophør

Vores specialist inden for skilsmisse og samlivsophør har mange års erfaring på området, herunder som jurist i Familieretshuset med ansvar for afgørelse af sager om forældremyndighed, bopæl og samvær. Hun har således omfattende ekspertise på området og desuden et unikt indblik i, hvad der lægges vægt på i denne type sager.

Vi indleder altid et samarbejde med et møde, hvor vi sætter os godt ind i din situation, og du har mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have. Det er vigtigt for os at kommunikere i øjenhøjde og med udgangspunkt i dig og din situation, så den rådgivning, du får fra os, er forståelig og skræddersyet til dine behov.

Brug for juridisk rådgivning?

Ring +45 96 30 42 30

Book et møde

Læs mere om vores privatlivspolitik.